Specialist in commercieel vastgoed

Specialist in commercieel vastgoed

ZAAK bedrijfsmakelaars houdt van vastgoed. We worden er enthousiast van als we mogen meedenken hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien. Barst jouw bedrijf uit zijn voegen? Of laat je nu juist kostbare vierkante meters onbenut? Wil je graag investeren om je vastgoed naar een hoger niveau te tillen? Als ervaren bedrijfsmakelaar staan we met beide benen op de grond. We weten wat er speelt in de markt en waar vraag naar is. We fungeren graag als jouw sparringpartner bij het navigeren op de commerciële vastgoedmarkt. 

Dankzij ons grote netwerk van ondernemers, ontwikkelaars, beleggers en andere vastgoedprofessionals zijn we in staat om snel spijkers met koppen te slaan. En dat is dan ook wat we doen. Verwacht van ons geen afwachtende houding, maar maximale inzet, een duidelijke koers, onderbouwd advies en volledige aandacht. Kortom; wij zijn een full-service bedrijfsmakelaar, die het net even anders doet dan de rest. Wij houden van ondernemers met (groei)ambities. Net als wij! 

Onze kernwaarden

Wat wij belangrijk vinden

 • Recht door zee
 • No nonsense
 • Gewoon goed
 • Ambitieus
 • Winnaarsmentaliteit
Onze kernwaarden

Wat ondernemers zeggen over Dick

Reviews

 • "Dick antwoordt snel, zit er goed op en komt zijn afspraken na"


  Anande van de Krol

 • "Hij doet moeite om de klant te kennen, hij weet precies wat mijn wensen zijn"


  Steven D'haene

 • "Ik waardeer zijn openheid en dat Dick zijn professionele mening geeft"

  Onno Schneiders

Over Dick

Ondernemen stroomt van jongs af aan door Dick zijn bloed. Hij is enthousiast en daarmee overtuigend tegelijk. Uit de hoogte hoef je niet te zijn, want dat past niet bij zijn nuchtere karakter. Zonder omwegen gaat hij op zijn doel af en dat maakt hem een man die recht door zee is. Met zijn onderneming zal hij voor jou een deal onder de beste condities realiseren. Een onderbouwde oplossing die past bij het vraagstuk. Hij weet wat er speelt en verbindt vraag en aanbod. Al deze eigenschappen samen zorgen voor een winaarsmentaliteit; een positieve houding en hoge, maar haalbare doelen stellen. 

Over Dick