ZAAK bedrijfsmakelaars.
Op het juiste moment actie ondernemen!

Wil je groeien met je bedrijf of heb je juist minder ruimte nodig? Wil je de bedrijfsprocessen anders inrichten of een extra vestiging openen? Om succes te boeken als ondernemer is het belangrijk om op het juiste moment actie te ondernemen. Kijk samen met ZAAK bedrijfsmakelaars hoe je strategisch kunt omgaan met jouw huisvestingvraagstukken. Voor nu en in de toekomst.

Actief in koop en huur

Wil je jouw bedrijfspand verkopen of een deel van je pand verhuren, omdat je nu over onbenutte ruimte beschikt? ZAAK bedrijfsmakelaars helpt jou bij de verkoop en verhuur van bedrijfspanden, maar ook voor de aankoop en huur ben je bij ons aan het juiste adres. Door ons uitgebreide netwerk en kennis van de lokale vastgoedmarkt kom jij razendsnel in contact met de juiste partijen en ligt een succesvolle deal binnen handbereik.

In de woningmakelaardij zie je vaak de meest gelik(e)te video's en fotoreportages voorbijkomen om een woning in een goed daglicht te plaatsen. In de bedrijfsmakelaardij gebeurt dit niet tot nauwelijks. Dat vinden wij vreemd. Daarom gooien wij het over een andere boeg en brengen we een vleugje traditionele makelaardij in commercieel vastgoed. Hoe we dat doen? Als je een bedrijfspand aanmeldt, leunen wij niet achterover. We maken een professionele presentatie met goede foto's en video en zoeken proactief naar de juiste match. En dat werpt zijn vruchten af!

Actief in koop en huur

Waarom ZAAK bedrijfsmakelaars?

  • Kwalitatief hoogwaardig netwerk

  • Verfrissend en vernieuwend door onze unieke aanpak 

  • Voor ieder object een professioneel marketingplan

  • Uitstekend bereikbaar

  • Proactief. Een afwachtende houding is aan ons niet besteed

  • Datagedreven aanpak voor een onderbouwd advies

  • We leuk vinden wat we doen

Pand verkopen of verhuren?

Wil je vrijblijvend kennismaken om met ons te sparren over vraagstukken rondom jouw bedrijfshuisvesting? Wij komen graag bij je op locatie om kennis te maken met jou als ondernemer en met jouw bedrijf.

Laat je gegevens achter Neem contact op

Pand verkopen of verhuren?