Beleggingsvastgoed

Beleggingsvastgoed

Wil je investeren in commercieel vastgoed om je inkomen te laten groeien? Of wil je juist een beleggingspand verkopen? Maak kennis met ZAAK bedrijfsmakelaars. Ons grote voordeel? Wij opereren onafhankelijk - en dus niet vanuit een fonds of andere instantie - maar puur vanuit jouw belangen. Wij denken verder dan je vraag, zien de kansen en weten voor jou de beste deal te realiseren.

Investeren

Samen stellen we een zoekprofiel op, waarna we proactief zoeken naar het beleggingspand dat het beste bij jou past. Bij het vinden van het juiste vastgoed draait het om kennis van de lokale markt en een sterk netwerk. Op basis van jarenlange ervaring en vakbekwaamheid weten we steeds weer precies dat beleggingsobject op te sporen dat perfect aansluit op jouw wensen en doelen. Heb je zelf een beleggingspand gevonden en wil je hierover sparren? Ook dan adviseren we je graag. 

Schrijf me in

Beleggingspand verkopen

Wil je beleggingspand(en) verkopen? ZAAK bedrijfsmakelaars bemiddelt voor jou bij het vinden van een geschikte partij. Wij beschikken over een groot netwerk van lokale, maar ook landelijk opererende partijen, die altijd openstaan voor de aankoop van nieuwe beleggingen.  

Neem contact op

Beleggingspand verkopen